Spring naar inhoud

Financiële administratie

Financiële administratie 


ADOP Aeris werkt als specialist op het gebied van personeels- en salarisadministraties nauw samen met ADOP administratiekantoor. Zij bieden in hun samenwerking een integraal concept voor uw volledige administratie.

ADOP is een administratiekantoor dat zich richt op het verzorgen van financiële administraties en financiële adviezen
van en aan ondernemingen in het MKB en heeft daarin met zijn jarenlange ervaring een uitstekende reputatie opgebouwd.

De bewezen kracht van de bedrijfsfilosofie van ADOP is, dat binnen het bedrijf op een persoonlijke manier met klanten wordt omgegaan. Een klant is bij ADOP geen nummer, maar heeft een naam; het liefst een voornaam.

ADOP is tevens een krachtige partner bij de begeleiding van startende ondernemers: ADOP ondersteunt niet alleen, maar werkt ook daadwerkelijk mee aan de totstandkoming van het bedrijfsplan en gaat, indien nodig, mee naar de bank voor toelichting en nadere financiële onderbouwing. Ook bij het aan- of verkopen van uw bedrijf kan ADOP u van dienst zijn.

Maar ook particulieren kunnen bij ADOP terecht voor hun aangifte inkomstenbelasting.

ADOP is te bereiken via de eigen website www.adop.nl bellen kan ook, 0592-350915

ADOP betekent voor de ondernemer en particulier:
de ADministrative OPlossing
Salarisadministratie Assen Loonadministratie Loonbelasting Loonheffing belastingaangiften Loonadministratie Salarisadministratie Personeelsadministratie Personeel Assen Salaris Administratie Loon administratie Lonen Salarissen CAO Boekhouding Administratiekantoor Boekhoudkantoor