Spring naar inhoud

Collega kantoren

Collega kantoren


Wij werken (veel) voor collega kantoren door het hele land. Dat zijn vaak kleine administratie of accountants kantoren die vraag krijgen naar loon- en salaris administraties en dat liever niet zelf (erbij) doen.

Het is een hele opgave voor een financiële administrateur om de lonen er bij te doen. Wij hebben er specialisten voor zitten die niks anders doen dan loon- en salaris administratie. CAO’s veranderen van jaar tot jaar, elk jaar opnieuw de software inrichten, altijd de premies in de gaten houden terwijl je het al zo druk hebt!

Als jullie dit uitbesteden aan ons kunnen jullie je bij je eigen specialiteit houden en de extra zorgen van de loon administratie aan ons overlaten.

Een andere mogelijkheid is het samen doen. Wij leveren de cloud software en de expertise en jullie voeren zelf de mutaties in

Vanzelfsprekend gaan wij hier discreet mee om en zullen wij jullie klanten niet benaderen! Alle correspondentie verloopt zoals wij dat afspreken. Via jullie, maar het kan op verzoek ook rechtstreeks met de klant.

Interesse? Bel of mail even voor nader overleg!

Salarisadministratie Assen Loonadministratie Loonbelasting Loonheffing belastingaangiften Loonadministratie Salarisadministratie Personeelsadministratie Personeel Assen Salaris Administratie Loon administratie Lonen Salarissen CAO